Relatiebemiddeling

Let op!

Doordat we veel meer inschrijvingen van mannen hebben dan van vrouwen, kunnen mannen zich helaas niet meer inschrijven voor relatiebemiddeling tot november 2024. Voor vriendschap is dit uiteraard nog wel mogelijk.

Samen verder

Misschien vraag je je af of het ooit zal lukken om een geschikte partner te vinden. Wij denken dat dat mogelijk is. Er zijn ontzettend veel mensen die het ook heel lastig vinden om een geschikte partner te vinden. Dit kan zijn vanwege angsten, verlegenheid, moeite aangaan van contact, chaotisch, laag zelfbeeld, veel tijd voor jezelf nodig hebben, snel overprikkeld zijn of wat dan ook.

Ook bij jou past iemand die je begrijpt, je aanvoelt en daardoor meer zelfvertrouwen geeft. We helpen je graag een stap verder door samen te kijken of er een match is binnen ons bestand. Mogelijk ontstaat hieruit een relatie of anders wellicht een mooie vriendschap.

Voor wie?

UNIT Verbindt richt zich op mensen tussen de 20 en 45 jaar met normale tot hogere intelligentie, die moeite hebben met het aangaan en onderhouden van contacten. Val je buiten deze leeftijdsgrens? Mail ons dan, mogelijk hebben we
een advies voor je. Op dit moment richten we ons op Nijmegen en een straal van 75 km rondom Nijmegen.

Hoe werken we?

• Als jij je aan wilt melden stuur dan een mail naar info@unitverbindt.nl. Benoem in de mail dat je het aanmeldformulier wilt ontvangen.

• Je ontvangt vervolgens via de mail een aanmeldformulier. Stuur deze ingevuld terug, samen met een foto waarop je gezicht goed zichtbaar is. (deze foto wordt NIET op onze site geplaatst maar is enkel en alleen voor de bemiddelaars)

• Vervolgens nemen we contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal een uur. De tijd en locatie zal persoonlijk met je worden afgesproken. Onze vaste locatie is Nijmegen. Mocht je dat te ver weg vinden dan is het ook mogelijk om een online kennismakingsgesprek te plannen.

• Ná het gesprek beslis je pas of je door wilt gaan en hulp wilt krijgen bij bemiddeling. Pas dan worden bemiddelingskosten in rekening gebracht. Kosten zijn 90 euro eenmalig. Ook als je nog gebruik wilt maken van coaching dan komen daar nooit kosten meer bij. *

 

* Bij het hebben van een uitkering betaal je eenmalig 45 euro.

Hiervoor bieden we:

 • Een kennismakingsgesprek in Nijmegen of online, waarin jouw wensen worden besproken en vastgelegd worden in een dossier.

• Hopelijk een match waarbij we jou uiteraard betrekken en indien mogelijk een paar mogelijkheden geven.

• Tussentijds contact en evaluatie.

• Steun bij eerste contact als dat wenselijk is en steun bij het onderhouden van contact.

• Steun bij beëindigen van contact indien gewenst.

Wie zijn er op zoek?

Blader alvast eens door een aantal profielen van mensen die al een intake hebben gehad. We hebben er bewust voor gekozen om hier geen namen en foto’s bij te plaatsen.