Groepsactiviteiten

Voor wie?

We richten ons op mensen tussen de 20 en 45 jaar met normale tot hogere intelligentie, die graag nieuwe mensen leren kennen. We zijn gestart met het ondernemen van leuke laagdrempelige activiteiten, maar merkten al snel dat de meeste mensen zoeken naar 1 op 1 vriendschappen. Daarom hebben we besloten nu alleen de wandeling aan te bieden en daarnaast te gaan bemiddelen in vriendschappen.

Wat doen we?

Wandeling

Maandelijks organiseren we één wandeling in Nijmegen, zie hiervoor onderstaande kalender. Tijdens de wandeling is er altijd een vaste begeleider aanwezig voor vragen en voor de continuïteit van de activiteit. Stuur ons een mail als je hieraan wil deelnemen. De vaste begeleider stuurt je dan een mail of een whatsapp om je te herinneren aan de datum en tijd van de wandeling. Meedoen met de wandeling is gratis.

Bemiddelen vriendschap

Ben je op zoek naar vriendschappen dan kun je gebruikmaken van onze vriendschapsbemiddeling.

  • Stuur een mail naar info@unitverbindt.nl en geef aan dat je op zoekt bent naar een vriendschap.
  • We sturen je dan per mail een formulier met enkele vragen, welke we graag ingevuld terug ontvangen. Zodat we weten waar jouw interesses liggen en wat je zoekt in een vriendschap.
  • Vervolgens hebben we een kort contact via bellen of eventueel beeldbellen.
  • Op het moment dat we vervolgens iemand vinden die past in jouw vriendschapsprofiel dan nemen we contact met je op.

Er zijn geen kosten verbonden aan de vriendschapsbemiddeling.

Hoe kun je deelnemen?

  • Stuur een mail naar info@unitverbindt.nl. Benoem hierin dat je deel wilt nemen aan de activiteiten en vermeld je: naam, woonplaats, leeftijd, emailadres, telefoonnummer. Vermeld ook op welke manier je meer info wilt ontvangen: mail, whats app.

  • Een van de begeleiders neemt contact met je op, op de manier die je bij de aanmelding als voorkeur hebt gegeven (mail, whats app). Zo krijg je meer informatie en kun je nog eventuele vragen stellen.

  • Je ontvangt maandelijks het activiteiten programma. Hierop staan de activiteiten met de datum, locatie, tijd en eventuele kosten.

Activiteitenkalender