Wandelen

Samen wandelen

Richard Donné (1987) is sinds maart 2022 deelnemer in het UNIT Atelier. Hij liep meerdere malen vast in werk en studie, waaronder een studie aan de Fontys Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving in Tilburg en Filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Richard weet hoe lastig het kan zijn om nieuwe contacten aan te gaan en de angst en spanning die hiermee gepaard kan gaan. Het opdoen van nieuwe contacten gaat voor hem inmiddels redelijk vanzelf en hij wil graag anderen helpen in het contact maken met anderen. Niemand hoeft zich immers eenzaam te voelen!

Richard verzorgt vanaf nu de wandelgroep van UNIT Verbindt. Deze wandelgroep heeft als doel mensen op een laagdrempelige manier, al bewegend, met elkaar in contact te brengen. Bezig zijn en bewegen kan immers ervaren spanning verlagen.

De wandelingen vinden één keer per week plaats in en bij Nijmegen, van 14:00 tot 16:00 uur. In even weken is het op woensdagmiddag en in oneven weken op vrijdagmiddag (zie kalender hieronder). Het startpunt is het centraal station, tenzij anders aangegeven.

Alle informatie wordt verstrekt via een WhatsApp-groep. Om deel te nemen aan de wandelingen moet je dus bereid zijn hiervan lid te worden. Voor wie geen WhatsApp heeft is communicatie via sms mogelijk. Communicatie loopt via deelnemers zelf en niet via bijvoorbeeld ouders of begeleiders. De wandelgroep zal uit minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers bestaan.

Het telefoonnummer waar je je op kan geven is 06 222 53 447